Preskoči na glavni sadržaj

Sportsko Lice Platka 2021 - Disc golf turnir

DGK Eagle u suradnji sa Sva lica Platka (http://sva-lica-platka.eu/) i ove godine organizira disc golf turnir. Po prvi puta turnir će se održati kao PDGA C-tier turnir.


Disc golf teren Platak
Turnir će se igrati u 2 runde u kategorijama MPO i FPO. U slučaju izjednačenja na top 3 pozicije igra se sudden death runda s početkom na rupi broj 1 do ostvarenja prednosti nekog od igrača u izjednačenju.
Kotizacija: 100HRK - plaćanje prilikom dolaska na štandu Sportskog lica Platka . Uključeno u kotizaciju:
 • Voda
 • Voće
 • Ručak
 • Nagrade za najuspješnije igrače
Raspored turnira:
 • 9:30 - 10:00 check-in na parkiralištu RSRTC Platak (plaćanje kotizacije organizatoru)
 • 10:30 sastanak s igračima (na dnu baby lifta, između staza 7. i 15.)
 • 11:00 početak 1. runde
 • 13:30 - 14:30 pauza za ručak
 • 14:30 check-in za 2. rundu
 • 15:00 početak 2. runde
 • 18:00 proglašenje pobjednika
TD: Vjeran Tuhtan (#98001)
Kontakt:
 • eagle.rijeka@gmail.com
 • Facebook messenger

Primjedbe

 1. Using a specialised hydraulic or electrical machine, the process melts, injects and sets plastic into the shape of a metal mildew that’s fitted into the machine. PC/ABS is a blend of polycarbonate plastic and acrylonitrile butadiene styrene . It is robust, stiff, warmth resistant, and has low shrinkage for fewer injection molding defects. This blend is used in the automotive business for glove bins and the electronics business for laptop computer monitor enclosures. Plastic injection molding is one of the|is amongst the|is doubtless certainly one of the} quickest production processes on the planet, lending itself properly to mass production. Polyethylene is one of the|is amongst high precision machining the|is doubtless certainly one of the} most versatile plastics to make use of for injection molding.

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Novosti iz DGK Eagle:

Termin za Platak DG Open 2022

Tradicionalni međunarodni turnir Platak DG Open 2022 , održat će se 25. i 26. lipnja na terenu u sklopu RSRTC Platak. Turnir će biti PDGA C-tier, a igrat će se u 3 runde po 18 koševa uz finale na 6 staza za najbolje natjecatelje i natjecateljice u open kategorijama. Očekuje se više od 80 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije, Italije i Mađarske u četiri turnirske divizije. Turnir se boduje za Hrvatsku disc golf ligu . Prijave za turnir bit će otvorene 15. travnja putem stranice turnira .  

PH 2022: Tuhtanu 3. mjesto

Za titulu prvaka Hrvatske borilo se 35 natjecateljica i natjecatelja u četiri kategorije kroz dva turnirska dana. Pobjede su ostvarili Ćavar (FDK Zagreb) u juniorskoj, Mikić (DGK Varaždin) u veteranskoj, Gorički (FDK Zagreb) u ženskoj te Đurak (DGK Varaždin) u open kategoriji. Riječanin Tuhtan (DGK Eagle) osvojio je broncu. Proteklog se vikenda na Platku igralo 10. pojedinačno prvenstvo Hrvatske u disc golfu u organizaciji Disc golf kluba Eagle iz Rijeke i Hrvatskog flying disc saveza. Kroz dva turnirska dana igralo se u tri runde u kojima se 35 natjecateljica i natjecatelja iz 7 klubova borilo za titulu u četiri divizije - juniorskoj (MJ18), veteranskoj (MP40), ženskoj (FPO) te open (MPO). DGK Eagle predstavljalo je šestero natjecatelja: Starčić Krvavica u FPO te Tuhtan, Bošnjaković, Grbac, Martić i Krvavica u MPO. Vjeran Tuhtan (DGK Eagle) Prvog dana natjecanja vrijeme je bilo naklonjeno igračima te su odigrane dvije runde po uglavnom suhom terenu. U svim kategorijama vodila se neizv

Varaždin: Prvenstvo Hrvatske 2021.

Proteklog vikenda na terenu uz sportsku dvoranu Arena Varaždin održano je 9. Prvenstvo Hrvatske u disc golfu. Organizator prvenstva bio je Hrvatski flying disc savez , dok je izvršni organizator bio Disc golf klub Lagoda. Na prvenstvu je sudjelovalo 39 igračica i igrača iz 7 klubova, a natjecanja su se odvijala u subotu i nedjelju 25. i 26. rujna. Kako je oba dana bilo prekrasno toplo jesensko vrijeme igrači su mogli pokazati najbolje što znaju, no trebalo je zadržati i koncentraciju kroz cijelo natjecanje jer igrale su se tri pune runde od 18 staza, svaka trajanja od preko 3 sata, te finalna runda na 9 staza. Foto: Lagoda Disc Golf Titule državnih prvaka odnijeli su Zagrepčanin Noa Ćavar u konkurenciji juniora, Varaždinka Danica Pajtak kod žena, te Čakovčani Mario Mesarić u muškoj kategoriji te Radule Mikić u muškoj kategoriji preko 40 godina. U juniorskoj kategoriji Noa Ćavar